Autóbérlés, bérautó - ezt az ingyenes hirdetési lehetőséget azért hoztuk létre, hogy támogassuk a versenyhátrányban lévő, bérautó szolgáltatással foglalkozó, piaci szereplők internetelérését. Cserébe semmit nem kérünk. Arra törekszünk, hogy az oldalon hirdető bérautó kölcsönzők hirdetései minél szélesebb platformon jelenjenek meg!


​A berautokolcsonzes.hu ​weboldalon, minden autobérles vállalkozásra jogosult személy, vagy cég, regisztráció, és bejelentkezés után azonnal feladhatja ingyenes bérautó hirdetését.
Az autóbérlés Magyarországon nem engedélyköteles tevékenység, azt akár magánszemély, vagy gazdasági társaság végezheti. A berautokolcsonzes.hu a bérautó cégeket, személyeket, és a hirdetéseket nem vizsgálja, de probléma esetén fenntartja a jogot törlésére, módisításra, vagy felvilágosítás bekérésére. A berautokolcsonzes.hu arra hivatott, hogy összehozza az autóbérlés igénylő, és az bérautó szolgáltatással foglalkozókat, hogy megtalálják, a számukra legmegfelelőbb partnereket. Az autóbérlés részleteit, a bérautó teendőket, szabályokat, és a fizetéseket az bérlők, és az bérbeadók egymás között intézik. berautokolcsonzes.hu a bérautó, autóbérlés szolgáltató cégekért, valamint az autóbérlés igénybebevő személyekért, és az általuk küldött adatokért​,​ felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy valótlan adatokkal ​ne regisztráljanak a berautokolcsonzes.hu oldalra, illetve reklámanyagokat, és más termékek ajánlását ne töltsek fel. Kérjük, hogy az észrevételeiket, javaslataikat e-mailben tegyék meg​! Megköszönjük, és viszont linkkel honoráljuk, ha az autóbérlés, bérautó oldalunkra mutató linket helyez el weboldalára. ​A változtatás jogát fenntartjuk.